''Want waar twee of drie vergaderd zijn in Mijn naam,
daar ben Ik in hun midden."
Mattheüs 18:20

Ontmoeten en begroeten

Christengemeente Compas organiseert in de periode september tot en met  juni ontmoetingsochtenden. Deze vinden plaats op de eerste donderdag van de maand, waarin een nieuw thema centraal staat.
De ochtenden zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten, het evangelie met elkaar te delen, getuigenissen te geven en God te loven en te prijzen onder leiding van zang en gebed. Elk thema wordt voorbereid door een spreker of spreekster, om hier vervolgens over na te denken en met elkaar te behandelen.

"De ochtenden zijn ontmoetingen met elkaar, waar Jezus Christus centraal staat. " 

Voel je je aangesproken en wil je hier graag meer over weten, kom gerust langs.
De koffie staat de eerstvolgende donderdag (zie: Agenda) om 09:45 uur klaar aan de Admiraliteitsweg 6a (Muiter), Medemblik, op dezelfde locatie waar wij iedere zondag onze samenkomsten houden. 

We hopen je snel te ontmoeten op woensdag 7 november!

Deze ochtend zal Stichting Roechama er zijn.
Wim en Ria Verwoerd komen om ons te vertellen over de situatie van joden in Oekraïene.

 

Het belooft weer een mooie ochtend te worden.

Voor meerdere informatie kan contact worden opgenomen op e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

bezoekadres: Admiraliteitsweg 6a |1671 JA Medemblik | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.