BIJBELSTUDIE

Een keer in de twee weken (oneven week) houden we in het gebouw naast onze kerk, het ‘Oôs Honk’ (de oude brandweerkazerne), op de woensdag van 20:00 uur tot 21:30 uur Bijbelstudie. We worden Geestelijk opgebouwd door onderzoek te doen naar Gods Woord. We vinden het belangrijk om gevoed te worden uit de Bijbel, niet alleen op zondag, maar ook doordeweeks. De studies worden doorgaans gegeven door Co Kempeneers.

De deur van ‘Oôs Honk’ staan voor je open vanaf 19:45 uur. Zien we je dan? 


Gezien de maatregelen rond COVID-19 hebben wij besloten om online de Bijbelstudies te gaan houden. Wil je hier ook bij zijn? Dat kan! Stuur gerust een bericht via ons contactformulier en meld je aan! We vragen je om jouw email-adres te geven, waarna we een link zullen opsturen voor een online meeting. Vind ons op Instagram en Facebook voor de laatste updates. Hopelijk tot dan!


Op woensdag 14 april zal Frank Ouweneel bij ons een Bijbelstudie geven over het thema 'De wederkomst van Jezus'. We beginnen om 19:30 uur in de kerk zelf. Wil je hierbij zijn? Dat kan! Kom langs, aanmelden is voor ons fijn, maar niet noodzakelijk. Tot dan!